Ons verhaal

 

 

Familiale setting

We zijn begonnen als een jong gezin en samen met de vele gasten zijn we volwassen geworden. Na 20 jaar ons opengesteld te hebben naar gasten vanuit heel de wereld zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in het Vlaamse toerisme. Met passie, toewijding en daadkracht is het hotel tot een moderne hub ontpopt met een uitgesproken design.

Centrale hub

Het hotel is niet alleen een moderne hub maar ook ideaal gelegen om alle ‘hot spots’ in Gent te bezoeken, one tram away from town centre, one tram away from fairs, need to catch your train, no props! A 5-min walk to the central train station (Gent-Sint-Pieters). Uitvalswegen naar andere grootsteden Antwerpen, Brussel, Mechelen, etc. zijn in nabijheid van 1 kilometer.

 

Gratis parkeermogelijkheid

Wenst u graag de wagen te parkeren, achter het hotel is er een plekje voor u op de private parking. Door de grootte van de parking hanteren we een ‘First come-first served’-beleid (reserveren niet mogelijk). Mocht u helaas geen plekje kunnen bemachtigen, no panic! Naast het hotel is er een ruim, mooi stadspark waarbij u makkelijk en veilig kan parkeren voor nog geen Gin-tonic. Het bedraagt 3 EUR/24h (zon- en feestdagen gratis parkeren).

 

Wij verwelkomen u graag met een warm ontvangst in de Gentse belevenis.

 

Klik op de foto’s om het te vergroten.

  • Faminiale setting
  • Moderne hub
  • Dichtbij alle 'hot spots' van Gent
  • Gratis parking 'first come,first served' beleid
  • 20 jaar gevestigde waarde
  • Hartelijk ontvangst
Wij zijn open tijdens de Covid-19 pandamie